Evolis Nederland is onderdeel van Kortho Coding & Marking, de officiële distributeur van Evolis Cardprinters in Nederland. Wij hebben SalesQ benaderd met de vraag om Evolis printers te verkopen aan slagers in Nederland. Dit zijn printers om plastic prijskaartjes te printen die in de vitrine bij de vleeswaren liggen. SalesQ heeft alle slagers in Nederland benaderd over onze printers. Wanneer het telefoontje niet direct tot een verkoop leidde, dan had SalesQ vaak genoeg interesse gewekt voor eventuele toekomstige leads die zeker nog tot verkopen leiden. 

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst 

Daar denken wij anders over! Wij gingen juist in zee met SalesQ omdat ze in voorgaande campagnes consequent de afgesproken resultaten hebben gehaald. Ook in deze campagne zijn de goals die we vooraf hadden afgesproken ruimschoots overtroffen. Voor ons telt het resultaat: er zijn veel printers verkocht en tegelijk werden ook veel leads gegenereerd. Om heel concreet te zijn: elke acht uur werd er een printer ter waarde van 995 euro verkocht! 

Vlees en vis 

SalesQ heeft voor ons snel en efficiënt de volledige Nederlandse slagersmarkt benaderd. Naast de mooie verkoopresultaten is met deze campagne ook flink gewerkt aan onze naamsbekendheid. Wij kijken daarom ook tevreden terug op een geslaagde campagne en een prettige samenwerking. En we kijken meteen vooruit door dezelfde campagne met SalesQ naar de viswinkels van Nederland uit te rollen. 

Jan van Vliet 
Account Manager Evolis