Een goede klant database

Een goede klant database is van onschatbare waarde voor uw bedrijf. Het stelt u in staat om uw doelgroep op een gerichte manier te benaderen, waardoor uw sales inspanningen veel effectiever worden.

Handmatige verrijking

Handmatige verrijking van data is bij SalesQ de norm. Waarom? Omdat handmatige verrijking de enige manier is om echt kwalitatieve data te leveren. We werken niet enkel met automatische systemen of algoritmes, maar met echte mensen die de data controleren, aanvullen en bijwerken. Dit levert niet alleen meer accurate data op, maar ook een persoonlijke benadering die beter aansluit bij de wensen van de klant. Bovendien zorgt handmatige verrijking ervoor dat de data altijd up-to-date is. Onze mensen controleren namelijk niet alleen de bestaande data, maar zoeken ook actief naar nieuwe gegevens en contactpersonen. Zo weet u zeker dat uw klantdatabase altijd actueel is en dat u altijd de juiste personen binnen uw doelgroep benadert.

Onze werkwijze

Bij SalesQ gaan we altijd uit van de wensen van de klant. We luisteren naar uw behoeften en stellen op basis daarvan een plan op. Hierbij kijken we niet alleen naar de data zelf, maar ook naar de manier waarop u deze wilt gebruiken. Zo kunnen we de data aanpassen aan uw sales- en marketingstrategie en ervoor zorgen dat u altijd de juiste informatie bij de hand heeft.

Onze mensen gaan vervolgens aan de slag met het verrijken van de data. Hierbij controleren ze niet alleen de bestaande gegevens, maar zoeken ze ook actief naar nieuwe contactpersonen en informatie. Dit levert een klantdatabase op die niet alleen up-to-date is, maar ook volledig en relevant voor uw bedrijf.

Onze belofte

Bij SalesQ geloven we in kwaliteit boven kwantiteit. Op deze manier heeft u altijd de juiste informatie bij de hand en kunt u gericht te werk gaan.

Bovendien streven we naar langdurige relaties met onze klanten. We geloven in een persoonlijke aanpak en willen u graag helpen bij het realiseren van uw doelen. Daarom denken we altijd met u mee en bieden we ondersteuning waar nodig. Ook na het leveren van de data blijven we betrokken en kunt u altijd bij ons terecht met vragen.

Waarom SalesQ?

Als data-specialist op het gebied van klantdatabases voor B2B-bedrijven onderscheiden we ons op verschillende vlakken. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen van SalesQ voor u op een rijtje gezet:

  1. Handmatige verrijking: We werken niet met automatische systemen of algoritmes, maar met echte mensen die de data controleren, aanvullen en bijwerken. Hierdoor leveren we kwalitatief hoogwaardige data die altijd up-to-date is.
  2. Klantgericht: We gaan altijd uit van de wensen van de klant en passen de data aan op basis van uw sales- en marketingstrategie. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie bij de hand en kunt u gericht te werk gaan.
  3. Persoonlijke aanpak: We geloven in een persoonlijke aanpak en willen u graag helpen bij het realiseren van uw doelen. We blijven betrokken, ook na het leveren van de data.
  4. Kwaliteit boven kwantiteit: Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie bij de hand en kunt u gericht te werk gaan.
  5. Langdurige relaties: We streven naar langdurige relaties met onze klanten en bieden ondersteuning waar nodig. U kunt altijd bij ons terecht met vragen.

Vraag een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan vandaag nog een offerte op! We gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van uw doelen. Bij SalesQ bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige klantdatabases die zijn afgestemd op uw wensen.

 

Naam
Title
Uit welke regio's mogen uw contactpersonen komen?
Uit welke branchers mogen uw contactpersonen komen?
Hoe groot mogen de bedrijven in uw database zijn?